TJÄNSTER

Jour

Upplever du problem med din elektricitet, som att jordfelsbrytaren löser ut och orsakar strömavbrott i hela huset? Eller kanske att säkringen går när du tänder lampan eller sätter på vattenkokaren? Om du tröttnat på fladdrande ljus när du dimrar och om dina utomhuslampor har slutat fungera trots lampbyte, kan Eminent Service Stockholm AB hjälpa dig med råd och assistans.

Vi erbjuder en pålitlig eljour och vi sträcker oss över hela Stockholms län för att snabbt och effektivt lösa elektriska problem. Du kan känna dig trygg med vår hjälp och rådgivning för att hantera problem med din elektricitet.

Konsult/Projektledning

Letar ni efter hjälp med ritningar och lösningar för ert byggprojekt eller renoveringsobjekt inom EL -installation? Behöver ni en oberoende projektledare som kan övervaka och besikta installationen för att säkerställa att det utförs på rätt sätt?
Vi på Eminent Service Stockholm AB kan hjälpa er med detta och se till att era montörer upprätthåller kvalitet och säkerhet i er anläggning. Vi är medvetna om att vissa installatörer kan kompromissa på kvaliteten och säkerheten för att öka sina marginaler, men vi strävar alltid efter att säkerställa högsta möjliga standard för era projekt.

Förstudie,-byggskede och -slutbesiktning.

Vi på Eminent Service utför noggranna och detaljerade besiktningar som oberoende part i er elanläggning. Oavsett om det gäller renovering, nybyggnation eller förbesiktning inför en planerad åtgärd, så ser vi till att alla defekter och förbättringspunkter förtydligas på ett unikt sätt i branschen. Vi kan hantera alla former av besiktningar enligt era önskemål, och vi tar hänsyn till alla detaljer från skruvnivå till storskaliga projekt som innefattar tusentals kvadratmeter av yta. På så sätt kan ni känna er trygga med att er elanläggning är säker och i enlighet med gällande regler och standarder.

Video

Vi är tillgängliga för att hjälpa dig med enkla hemrelaterade problem på ett modernt och enkelt sätt.
Genom WhatsApp eller Messenger kan du enkelt kontakta oss och vi kan hjälpa dig på distans genom att guida dig i hur du kan lösa problemet själv.
Vårt mål är att hjälpa dig på ett enkelt och smidigt sätt och ge dig den bästa servicen oavsett var du befinner dig.
För att nå oss kan du ringa oss på WhatsApp-numret 0707284617.

Omtrådning av hem&hus

Äldre elinstallationer och rör kan utgöra en fara för din och din familjs säkerhet. Som erfaren elektriker är det min prioritet att säkra ditt hem genom att inspektera och identifiera potentiella risker.
Jag erbjuder sedan skräddarsydda lösningar och priser som passar dina behov och budget.
Tveka inte att kontakta mig för att boka en inspektion och få ett säkrare hem idag.

electrician, electric wires, cables

laddstation

För att ladda en elbil behövs hög ström under en längre tid, vilket innebär att elsystemet måste vara i gott skick och ha rätt typ av kabel. Som expert inom elinstallationer för elbilar, kan vi hjälpa dig att gå igenom dina behov och se till att du har den bästa lösningen för dina behov och önskemål när det gäller laddning av din elbil.
Kontakta mig för att diskutera hur jag kan hjälpa dig att säkerställa att ditt elsystem klarar av att ladda din elbil på ett säkert och effektivt sätt.

Framdragning av nytt uttag

Att ha för många skarvsladdar i ett hem kan vara farligt och skapa röran. Det kan också innebära att du inte har tillräckligt med uttag på lämpliga ställen i ditt hem för att tillgodose dina behov.
Låt mig hjälpa dig genom att installera extra uttag på strategiska platser i ditt hem så att du kan använda dina elektriska enheter på ett säkert och bekvämt sätt.
Så slipper du oroa dig för skarvsladdar och kan istället fokusera på att njuta av din elektroniska utrustning.

socket, plug, current
electric, electricity, building

centralbyten

Vi kan hjälpa dig att byta ut din gamla central till en
modern och anpassad variant som både är mer estetiskt tilltalande och kostnadseffektiv på sikt.
En modern central med automatsäkringar ger dig en
säkrare och mer pålitlig elanläggning, samtidigt som den bidrar till att minska risken för strömavbrott och andra problem.
Låt oss hjälpa dig att hitta rätt lösning för dina behov och önskemål, och ta hand om allt från planering och
installation till service och underhåll.

Flir Termografi (värmekamera)

Det är av största vikt att regelbundet se över din anläggning för att förebygga överbelastning och undvika farliga situationer. Genom att ha ett väl underhållet elsystem och en kontinuerlig kontroll av din central kan du undvika problem som glapp och kortslutningar som kan leda till allvarliga bränder eller strömavbrott.
Att se över ditt värmegolv kan också vara en klok investering, då det kan hjälpa dig att undvika onödigt höga energikostnader och maximera värmen i ditt hem. Så låt mig hjälpa dig att förebygga faror genom att se över din anläggning och ge dig råd och tips för att undvika potentiella problem i framtiden.

Behöver du hjälp med något du inte hittar ovan?

Om du har några specifika behov eller önskemål gällande ditt el system, tveka inte att höra av dig till oss. Vi har många års erfarenhet av att hitta individuella lösningar för mina kunder och vi är säker på att vi kan hjälpa dig också. Ibland kan det verka som om ditt problem inte kan lösas, men vi är övertygad om att det alltid finns en väg framåt. Så kontakta oss gärna så ser vi vad vi kan göra för att lösa ditt problem på bästa sätt.